mmagroup.com.my
PENGELUAR PRODUK HERBA MINUMAN PELENGKAP FORMULASI HEBAT
 
Untitled
  • LAMAN UTAMA
  • MENGENAI KAMI
  • PRODUK KAMI
  • TESTIMONI PRODUK
  • CARA BELI ONLINE
Selection Picture : amattulus.com
Untitled
  • JARINGAN PRODUK MUSLIM
  • WAKIL JUALAN KAMI
  • SOAL-JAWAB
  • HUBUNGI KAMI

mmagroup.com.my : Pengeluar Produk Herba Kopi Mas Ayu Plus Collagen, Kopi Go Power, Therapy Lotion dan Syarikat Pengurusan Iklan Radio, TV dan Media Cetak
TESTIMONI - PENGAKUAN PENGGUNA PRODUK KAMI
  Hamidah binti Abdul Latiff
mieda_79@yahoo.com, 012-5746036, Sitiawan Perak
Saya menghidapi masalah datang bulan yang agak serius..selepas kelahiran anak sulong yang kini berumur 3 tahun perjalanan period saya tidak teratur.Diperkenalkan dengan produk ini oleh suami saya dan setelah menggunkan 1 1/2 kotak saya telah datang bulan.Ia amat mengembirakan saya. Walau pun ada sedikit tindak balas terhdap penggunaan produk Kopi Mas Ayu namun saya percaya akan keberkesanannya. Terima kasih....saya memandang untuk produk ini berdaya saya dan mampu menjana pendapatan. Insyaalah semoga dalam masa terdekat ini saya boleh menjadi sebahagian dari wakil produk ini. Mesej dihantar pada : January 3, 2011, 9:35 pm
CIKGU NORALIZA BINTI ZAKARIA
Taman Keramat, Kuala Lumpur
Hp: 012-2066829

Saya mempunyai seorang anak perempuan yang kini berusia 15 tahun dan saya menghadapi masalah haid yang tidak menentu kadang-kadang sampai 3 ke 4 bulan dan ini menyebabkan saya sukar untuk mengandung, setelah saya amalkan produk mas ayu keluaran mma sistem bandan saya mulai stabil dan perjalanan haid dah normal, saya amalkan hampir 7-8 bulan tiba-tiba haid saya terhenti dan saya ingatkan ini masalah biasa yang selalu saya hidapi sebelum ini saya teruskan amal mas ayu macam biasa, setelah 5 bulan lebih saya rasa sakit perut dan setelah dibuat pemerisaan doctor sahkan saya mengandung 5 bulan lebih, alangkah terkejutnya saya bayangkan 5 bulan lebih saya boleh tak perasan yang saya mengandung, alhamdulillah saya bersyukur kini saya dianugerahkan oleh Allah seorang anak lelaki hasil penantian selama 15 tahun. Kini saya telah serta jualan amal mas ayu keluaran mma group ianya bukan sekadar minuman biasa tetapi sedap dan berkhasiat, ramai cikgu-cikgu sekolah saya yang turut mengamalkannya terutamanya mereka yang ada masalah dalaman.

CIKGU AZILA BINTI ABD KARIM
Taman Desa Ixora,
Senawang , Seremban, Negeri Sembilan.
Hp: 019-2983097

Alhamdulillah…apa yang saya nak kongsikan dengan semua pengunjung laman MMA ini ialah pengalaman saya setelah selamat melahirkan anak yang ke 8. kalau sebelum ini setiap kali bersalin 7 orang anak sebelum ini semasa dalam pantang saya memang tak boleh buat apa-apa badan lemah lesu tetapi anak yang ke 8 ini saya rasa lebih bertenaga lebih cergas setelah saya amalkan minuman mas ayu keluaran MMA, sepatutnya dengan usia yang semakin meningkat dan dengan anak yang ke 8 keadaan saya semakin teruk tetapi dengan izin Allah dan berkat mengamalkan minuman mas ayu terbukti bersalin anak ke 8 ini dalam pantang saya paling cergas dan paling bertenaga, saranan saya kepada semua yang membaca pengalaman saya dan rakan-rakan yang lain amalkan mas ayu anda tak akan rugi dengan khasiat dan kualitinya yang banyak membantu saya dan rakan-rakan yang lain. Kini saya telah sertai jualan amal MMA dan mempunyai pelanggan tetap.

ZAHRIM BAK ABU BAKAR
103 Jalan Pegoh Taman Pengkalan Jaya , Ipoh, Perak.
Hp : 019-6601075

Sebelum ini saya mempunyai masalah sakit kaki bila bermain badminton, setelah saya mencuba produk mas ayu sekotak pertama saya dapati bila bermain badminton sakit kaki saya dah hilang, sejak itu saya terus sertai jualan amal produk MMA dan kami sekeluarga terus amalkan dan mempromosikan pada kawan-kawan sepejabat alhamdulillah maklumbalas daripada mereka terbukti tidak mengecewakan.s

Puan Rafeah Abd Wahab
Port Dickson, Negeri Sembilan (019-335 8247)
Selama lebih kurang 8 tahun, selepas saya melahirkan anak bongsu, haid saya tidak teratur dan mengalami pendarahan yang berpanjangan sehingga melebihi 30 hari dan dalam masa 2 tahun kebelangan ini keadaan bertambah teruk..Kes saya telah dirujukan ke Doktor Pakar & swasta, tapi Doktor kata semuanya ok…perubatan cara tradisional pun cuba jugak tapi pulih hanya sementara saja. Sejak minum Kopi Mas Ayu selama 2 minggu sahaja pertama kali haid saya lancar dan dalam tempoh 6 hari kering…Sakit di bahagian pinggang dan punggung pun hilang…syukur alhamdulillah, semuanya dengan izinNya juga…Terima kasih Kopi Mas Ayu.
ALIAS BAKAR ASHAARI
257 Lahat Suku Kg. Pengkalan Gate Tambahan
31500 Lahat, Perak. (016-5931584)
Saya mengidap kencing manis yang tinggi, paras gula mencecah 27 lebih, kulit kepala berkelimumur dan resdung. Sebelum ini kalau berdiri 10 ke 15 minit rasa nak jatuh, badan rasa letih dan tidak bertenaga, saya tidak boleh lakukan kerja-kerja berat dan kaki saya mula nampak lebam-lebam. Sejak amalkan kopi Mas Ayu Plus Collagen paras gula kini tinggal tinggal 6 lebih dah tahap normal, kelimumur dah hilang dan resdung pun dah tak ada. Sekarang saya boleh berdiri berapa lama pun tak ada masalah dan badan tak ada lagi sakit-sakit, saya boleh buat kerja macam biasa seperti berkebun, tukang rumah dan lain-lain kerja berat.
BADARIAH MOHD NOH
Saya bertugas di Majlis Bandaraya Ipoh setiap hari bila naik tangga pejabat saya rasa mengah dan semput penat hanya Tuhan yang tahu, tetapi sejak amalkan Mas Ayu Plus Collagen dan Halia Madu Telur Puyuh saya rasa ringan badan naik tangga tu dah tak ada masalah.
PUAN LELIMARIAM
Tapah, Perak. (012-5844593, 012-5403726)
Saya dan keluarga mengidap banyak masalah kesihatan antaranya kencing manis, darah tinggi dan saraf dah bermacam produk saya cuba dah banyak duit saya habiskan namun lansung tak ada kesan, badan selalu lemah dan sakit-sakit hanya Allah yang tahu. Sehingga saya dengar melalui radio, saya sekeluarga cuba amalkan Mas Ayu Plus Collagen belum habis sekotak saya dan ibu saya rasa bertenaga, walaupun masalah saya belum sembuh sepenuhnya tetapi Alhamdulillah kerana sejak amalkan Mas Ayu memang nampak perubahan terutamanya bila saya terlupa makan ubat doctor badan sakit sangat-sangat, tetapi bila minum sahaja Mas Ayu time tu juga terasa perubahan dan badan kembali bertenaga.

Abang saya yang sakit terlantar di hospital juga mengamalkan Mas Ayu, setiap kali dia minum memang memberikan tenaga dan yang paling ketara sejak amalkan Mas Ayu penyakit lemak bawah kulit atau dipanggil (penyakit kelisa) yang mana dulunya ketulan dan bongjolan pada lengan banyak dan ketara, sejak amal Mas Ayu bonjolan pada lengan hilang begitu ketara, lengan dah licin hanya tinggal sikit-sikit sahaja lagi.


PUAN ZAITUN
No.7 Kg. Sungai Punggur, 34800 Trong
Taiping, Perak. (013-4745875 - Sanira Anak)
Mak saya mengidap masalah saraf sejak tahun 2003 sebulan 3 kali dimasukkan ke wad mata memang tak larat nak buka dan lansung tak boleh berpuasa, sejak sakit mak kena makan ubat 6 kali sehari dan doctor juga sarankan ibu supaya turunkan berat badan. Sejak minum Mas Ayu sebanyak 2 kotak berat badan ibu daripada 64kg tinggal 58kg, turun 6 kg malahan doctor tanya ibu saya makan ubat apa nampak sihat. Dan Alhamdulillah puasa tahun ini ibu saya dapat puasa tanpa sebarang masalah.
PUAN RAJIAH
Kuching, Sarawak (019-719 3228)
Saya dulu datang bulan tak menentu tarikh dan banyak serta berpanjangan sehingga 15 hari dan sakit2 pinggang serta seluruh badan dan migraine yang sangat teruk….setelah minum kopi Mas Ayu sebanyak 1 kotak (20 peket) kitaran haid menjadi normal dan tidak lagi mengalami kesakitan semasa datang haid …..terima kasih Mas Ayu.
JOHAN ABBAS
Puncak Alam, Selangor.
Go Power dan Halia Madu memang power…rasa sakit dan lengoh-lengoh sendi serta sakit tumik kaki dah hilang dan tak sakit lagi. Bangun pagi rasa segar dan ceria…solat subuh tak lewat lagi…alhamdulillah.
RAMALAH BINTI YEOP KARIM
65 Laluan Raia Mesra 10, Taman Raia Mesra 31300, Kg. Kepayang Perak. (019-5611988)
Sebelum suami saya sertai MMA kencing manis saya tinggi, paras gula mencecah 22-23 lebih, setelah suami bawa balik Mas Ayu Plus Collagen saya cuba buat kali pertama esoknya badan rasa bertenaga dan setelah saya amalkan 3 kali sehari dalam masa 5 hari alhamdulillah bacaan paras gula saya turun tinggal 14 dan sekarang saya masih terus amalkan untuk turunkan paras gula ke tahap yang normal.
  PUAN KARTINA BINTI NOR, Sarawak - Umur 36 tahun.
Suami Syed Mustapha (012-8942785)
Doktor dah scan disahkan ketumbuhan luar rahim, seminggu lagi nak jalani pembedahan, suaminya beli Mas Ayu dan Halia Madu bagi isteri minum pagi petang siang malam sebagai ikhtiar terakhir dalam tempoh seminggu bila tiba tarikh yang ditetapkan untuk jalani pembedahan doctor scan untuk kali terakhir di dapati ketumbuhan luar rahim dah hilang, doctor tanya makan ubat apa? Katanya dia minum Mas Ayu dan Halia Madu produk daripada Semenanjung. Syukur Alhamdulillah dengan izin Allah…
  MASALAH ISTERI (017-5087XXX)
Daripada Batu Gajah Ipoh, Perak.
* Atas permintaan identiti dirahsiakan.
Secara jujurnya, saya mengalami alat sulit yang longgar dan badan selalu cepat letih, kepala sakit dan kurang nafsu, setiap kali lepas bersama suami selalu sakit pinggang…setelah minum Mas Ayu 2 kotak alhamdulillah segala-galanya berubah saya bersyukur pada Allah dan telah kempen mas ayu pada kawan2.
  MAK CIK SABA, Tukang Urut
Kg. Kepayang, Perak.
2 minggu lepas beli 2 box Mas Ayu setelah minum habis, kencing manis paras gula dari 22 turun tinggal 8…alhamdulillah
 

PUAN AIN, Puncak Alam, Selangor (013-8342393)
Setiap kali datang haid sakit perut dan pinggang yang teramat sangat…tapi alhamdulillah setelah minum Mas Ayu semuanya tiada masaalah lagi.

 

DARIPADA TELUK INTAN, PERAK.
Saya kerap sakit kepada sebelum datang haid lengoh pinggang dan kaki , setelah minum mas ayu tiada lagi masaalah tersebut.

  PN.RABIAH MISMAN
No.5 Jalan Sentosa 2, Taman Parit Yusoff,
83600 Semerah Batu Pahat, Johor. (017-753 8768)
17/11/2007 saya kemalangan motorsikal, tangan kiri patah, lutut kiri cedera tisu dalam kerana terhentak pada tiang lampu…4 hari duduk wad dan 2 bulan cuti sakit. Kesannya sehingga kini lutut kiri mengalami sakit dan tidak boleh berdiri lama akan mudah letih dan penat…Saya diperkenalkan dengan KOPI MAS AYU..baru seminggu saya mengambilnya perubahan besar begitu ketara….. Lutut kiri tidak terasa sakit lagi..saya boleh bergerak pantas semula dan boleh berlari…tangan kiri yang patah tidak terasa ngilu lagi dan banyak lagi perubahan yang saya rasakan….kini saya sedang memperkenalkannya pada rakan2 kerja…Terima kasih Mas Ayu.
 

DARIPADA SEBERANG JAYA, SELANGOR.
Minum Mas Ayu dan Halia Madu saya ingatkan dah menopause tapi selepas amal minum datang balik haid seperti biasa.

 

PAK CIK ZAKARIA, TELUK INTAN PERAK.
Sebelum ini saya minum susu A tapi tak ada apa-apa perubahan, setelah minum Mas Ayu dan Halia Madu saya rasa badan lebih cergas.

 

MAK NGAH KUALA DIPANG, PERAK.
Sebelum ni saya berjalan terpaksa berpengang pada bangku dan dinding, sudah macam2 produk yang keluar di radio saya beli dan saya cuba tapi tak ada perubahan, bila saya dengar sahaja tentang Mas Ayu saya cuba beli dulu 1 kotak dan amalkan, setelah minum dan amalkan dalam tempoh seminggu alhamdulillah perubahan yang begitu ketara saya dah boleh berjalan laju tanpa berpegang pada apa2, dengan izin Allah kini saya dah boleh berjalan macam biasa dan boleh dukung cucu.

 

DARIPADA ALOR SETAR, KEDAH
Saya bekerja sebagai pemandu lori treller gas, setiap hari biasanya bila balik jam 9 malam saya dah tidur sebab letih dan sakit-sakit badan, dan setiap hari isteri saya terpaksa bakar tungku dan tuam ke badan saya bagi meredakan sakit2 badan, sejak mengamalkan Mas Ayu dan Halia Madu baru 1 kotak saya minum, mata tak rasa mengantuk semasa kerja, badan tak rasa letih sangat bila memandu jauh dan isteri saya tak perlu lagi tuam badan saya dengan tungku, kini malam-malam saya boleh bawa keluarga keluar makan dan jalan-jalan. Dan Isteri saya pula setiap pagi selalu sakit kaki nak bangun susah…baru minum halia madu telur puyuh 1 bungkus, esok pagi alhamdullillah boleh bangun cepat dan sediakan sarapan awal….kini saya sekeluarga amalkan Mas Ayu, Halia Madu dan Go Power produk terbaru.

 

DARIPADA IPOH, PERAK.
GO POWER dan MAS AYU produk ini sangat2 berkualiti, sebelum ni saya dan isteri ada masaalah letih lesu tak bertenaga sebab dua2 kerja tak tentu masa….setiap kali bersama tak sampai 5 minit game over, sebelum ni saya dah cuba minum dan makan macam2 ubat ada yang sakit kepala dan esoknya tak boleh kerja. Tapi sejak minum kopi Mas Ayu dan Go Power kami rasa macam baru kawin, wife punya rasa ketat dan saya punya katanya rasa besar dan keras, kalau sebelum ni main letih tak naik tak jadi, tapi sejak minum GP dan MA bila2 masa kami rasa bertenaga dan boleh main lama2…Syukur pada Allah kerana kembalikan semangat kami suami isteri…

 

EN. JAMAL PEMANDU PUSAT KESIHATAN, IPOH PERAK.
Sebelum ini kalau meracun kebun 2 tong dah rasa tak larat letih penat rasa nak balik , tapi sejak minum Mas Ayu hanya 1 kotak sekarang meracun tanah 2 ekar 10 tong sekali lalu jer…. masaalah buang air pun dah lawas katanya.

 

PUAN NORMA, Umur 44 tahun.
Bandar Universiti Sri Iskandar, Perak. (012-5040XXX)
* Atas permintaan identiti dirahsiakan.
Sebenarnya saya memang sukar mengandung setelah di rujuk kepada doctor pakar saya didapati tidak subur saya ambil anak angkat perempuan sekarang berusia 21 tahun, dan doctor syorkan sekiranya saya nak mengandung saya kena makan ubat subur, setelah 2 bulan makan ubat alhamdulillah saya mengandung anak pertama kembar seiras sekarang berusia 17 tahun. Selepas itu saya langsung tidak mengandung, dan doctor kata kalau saya nak mengandung lagi saya kena makan ubat subur kalau tidak memang tak boleh mengandung dan ubat pula mesti dapat kelulusan doctor kalau silap boleh menyebabkan barah hati. Setelah mendengar melalui radio baru-baru ini saya beli Mas Ayu kerana sakit sendi, saraf, migrain, kencing berdarah dan haid memang tak pernah teratur sejak mula lagi, mungkin atas faktor itu saya tak subur dan susah mengandung. Bila saya amalkan Mas Ayu alhamdulillah semua masalah saya selesai. Dan baru-baru ini saya rujuk pada doctor kerana sakit perut doctor pun terkejut dan doctor sahkan yang saya pregnant 2 bulan, saya dan suami rasa macam tak percaya kerana umur dah lewat, setelah dibuat urine test kali ke 2 baru saya dan suami yakin dan percaya… sebab nak dapat anak pertama dulu punya lah seksa berulang alik ke hospital, sekarang, sejak minum Mas Ayu alhamdulillah saya tak perlu makan ubat subur dan tak perlu susah2 macam dulu. Saya cerita panjang lebar ni sebab terlalu gembira dan bersyukur sangat2. Terima kasih banyak2.

  MEJAR (B) TUAN FIZALI
Alor Setar, Kedah

Sebelum ini saya menghadapi masalah berat badan yang berlebihan iaitu 90kg, setelah diperkenalkan oleh rakan saya mengamalkan minum Mas Ayu dan Halia Madu dalam tempoh 2 bulan dalam 2 kotak Mas Ayu dan 2 kotak Halia Madu saya memang terkejut dan tak sangka dalam tempoh yang singkat berat badan saya dari 90kg turun 18kg sekarang tinggal 72kg. Alhamdulillah…
 

EN. AMIRUDDIN Slim River, Perak. (012-5443668)
Setiap malam sebelum tidur saya terpaksa sapu minyak angin atau minyak panas kerana masalah sakit-sakit kaki, lenguh, sengal-sengal dan sakit-sakit badan. Sejak minum Halia Madu Telur Puyuh pada kotak pertama sahaja sakit-sakit kaki, lenguh, sengal-sengal dan sakit-sakit badan saya telah hilang, sekarang dah tak perlu lagi sapu minyak.

 

PUAN DILA, UIA SELANGOR.
Saya tak datang haid sejak bulan Jan ingatkan dah menepose, selepas minum
Mas Ayu belum habis sekotak alhamdulillah haid datang balik.

  PORT DICKSON, NEGERI SEMBILAN.
Uncle…sorry ye…kopi GO POWER tu memang memberikan keinginan sex yang kuat lain dari yang lain.
  PENGGUNA SETIA, IPOH PERAK.
Saya segan nak bercerita dan kongsikan pengalaman tetapi saya rasa terpanggil untuk sampaikan pengalaman sebenar, sebelum ini saya menghadapi masalah tenaga batin, letih lesu dan tidak bertenaga, setiap kali bersama isteri tak sampai beberapa minit tewas, tapi sejak saya amalkan Go Power dan Halia Madu Telur Puyuh sejam sebelum saya campur kedua-duanya setiap kali bersama isteri saya sampai tolak-tolak katanya lama sangat dah tak larat sedangkan saya masih lagi bertenaga. Alhamdulillah syukur…saya kongsikan disini bukan untuk ceritakan masalah dalam kain pada umum tetapi terpanggil untuk membantu mereka yang bermasalah macam saya akibat letih lesu seharian bekerja kerana nafkah zahir dan batin wajib kita sebagai suami. Kepada MMA syabas teruskan promosi untuk produk yang berkualiti.
  PUAN NORIAH
Rawang, Selangor (012-6210406)

Saya dah lama mengidap sakit sendi lulut, tumit, tulang2 dan seluruh badan sakit2, malam susah nak tidur…. alhamdulillah setelah minum Mas Ayu 10 peket sahaja semuanya tiada masaalah lagi….
  NURUL ADILLAH BAKAR
968 Jalan Taman Sejahtera 09600
Lunas Kulim, Kedah. (012-4869391)
Ayah saya mengalami masaalah kerap kencing yang tak terkawal…bila minum Mas Ayu dan Halia Madu 1 bungkus masaalah kencing kerap kurang malah dapat tidur lena sepanjang malam. Selalunya kalau drive dari Kedah ke Perlis kerap kali berhenti kencing tapi sekarang alhamdulillah tak ada masaalah lagi.
 

PUAN NOR SARIP
Kg. Beng Lenggong Perak (05-7960087, 013-5109007)

Sebelum ini saya mengalami batuk-batuk, migrin, sengal-sengal tulang dan buang air. Selepas saya amalkan Halia Madu keluaran MMA alhamdulillah saya rasa gembira dan seronok kerana masalah kesihatan saya dapat diselesaikan.

  KAK SIAH DARIPADA PENANG
Dalam masa 3 bulan minum Mas Ayu dan Halia Madu Telur Puyuh kolestrol dah hilang terus, kencing manis turun, muka dulu pucat, letih dan mengantuk. sekarang muka dah merah dah bertenaga.
 

PN. ROSLINA HASHIM
Rawang, Selangor. (03-60934386)
Saya seorang Penceramah NGO dalam dan luar Negara, saya mengalami masalah saraf setiap kali bagi ceramah cepat letih lesu dan tak bertenaga, sebelum ini saya pernah cuba produk DCL dan CNI tetapi tidak ada apa-apa kesan mungkin tak sesuai dengan saya, setelah saya amalkan Mas Ayu Plus Collagen selama 1 bulan 3 kotak terutamanya sebelum ceramah bila berceramah saya rasa lebih bertenaga dan lebih bersemangat perubahan ini amat ketara dan setiap kali lepas ceramah ada sahaja peserta bertanya saya makan apa sebab nampak bertenaga tak lagi macam sebelum ini. Mak mertua saya darah tinggi dan jantung juga selalu letih lesu setelah saya berikan Mas Ayu alhamdulillah darah tinggi dah tak ada dan masalah jantung banyak perubahan darisegi kecergasan dan tenaga.

  PUAN RODIAH, PEKAN LAMA IPOH, PERAK
Hp: 014-2562994

Dah 11 tahun saya tak mengandung…tetapi sejak saya minum Mas Ayu Plus Collagen terdapat perubahan pada system badan saya dan dalam 5 kotak saya minum doctor dapati saya mengandung dan kini kandungan saya dah masuk 6 bulan saya masih teruskan minum Mas Ayu untuk tenaga.
  Pn. Rohana daripada Bota, Perak.
Masalah sakit pinggang dah lama tak bersama dengan suami, nak solat duduk bangun pun tak boleh badan sakit-sakit dan masalah muka berjeragat, selepas minum Mas Ayu habis sekotak sekarang dah boleh solat dengan normal dan boleh buat solat sunat tengah malam dan hubungan bersama suami dah tak ada masalah, sekarang hubungan kami semakin mesra, muka yang dulu berjeragat kini dah berseri. Sebelum ini dah macam-macam ubat makan tetapi Mas Ayu ini memang lain daripada yang lain.
  Pn. Fazida daripada Universiti Teknologi Petronas.
Mak dia sakit-sakit tulang, sakit sendi, sakit kaki sejak minum Mas Ayu memang nampak ketara dan banyak perubahan kini mak dia nampak sihat dan bertenaga.
  Wan Teh, Kg. Padang Tenggala, Bota Perak.
Mak cik umur 80 tahun lebih tak boleh bangun dah setahun lebih alhamdulillah habis minum Mas Ayu sekotak katanya dah boleh bangun cabut rumput depan rumah.
 

mmagroup.com.my : Pengeluar Produk Herba Kopi Mas Ayu Plus Collagen, Kopi Go Power, Therapy Lotion dan Syarikat Pengurusan Iklan Radio, TV dan Media Cetak
Date
KATA-KATA ALUAN
Pengarah Urusan - YM. Hj Tengku Osman bin Tengku Mohamad

Assalamualaikum wth dan salam sejahtera…
Pertama sekali saya panjatkan rasa syukur kehadrat Allah SWT di atas segala Rahmat dan Nikmat yang diberikan dan semoga segala Rahmat dan Nikmat ini dapat dikongsikan bersama, saya yakin sekiranya kita memberikan 1 peluang kepada orang yang memerlukan, Allah SWT pasti akan membuka banyak peluang untuk kita usahakan dan adakalanya apa yang kita miliki hari ini mungkin ada hak orang lain yang perlu ditunaikan yang mana Allah SWT jadikan kita sebagai penyebab, inilah yang dikatakan berkongsi perniagaan dan berkongsi keuntungan maka nikmat yang Allah berikan dapat dikongsikan bersama.
Baca Selanjutnya >>

Dengarkan Iklan MMA GROUP
DIIKTIRAF OLEH JAKIM & KKM
PRODUK HEBAT MMA GROUP



AGEN DIPERLUKAN!
Berminat menjadi Wakil ditempat anda? Klik sini untuk maklumat lanjut.
JARINGAN USAHAWAN




 
     
mmagroup.com.my
mmagroup.com.my : Pengeluar Produk Herba Kopi Mas Ayu Plus Collagen, Kopi Go Power, Therapy Lotion dan Syarikat Pengurusan Iklan Radio, TV dan Media Cetak

Anda adalah Pengunjung yang ke .
Hak Milik Terpelihara MMA GROUP - mmagroup.com.my

Laman Web dibangunkan oleh Dumei Dot Com

Direktori Usahawan Edisi Internet